Draag bij aan het nieuwe geluid van Intro in Situ

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Streefbedrag behaald
van totaal € 6.930 (100%)

💥 Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! Intro in Situ staat voor een nieuw geluid. Draag bij aan de allereerste concertserie op ons nieuwe podium in AINSI Maastricht en maak de groei en bloei van avontuurlijke muziek mogelijk! 

Muziek is een multidisciplinaire kunstvorm die gehoord en gezien moet worden en een publiek nodig heeft; of het nu muziek van jonge of ervaren makers is, een duidelijk genre heeft of alle hokjes overstijgt.  

Ruimte voor avontuur

Ons nieuwe podium in AINSI is de perfecte plek voor de presentatie van hedendaagse (kamer)muziek uitgevoerd door zowel gerenommeerde ensembles als jong talent, uit Limburg en ver daarbuiten. Voor het najaar van 2022 staat een prachtig programma van 20 concerten van ensembles en solisten klaar, waarin jonge makers en het avontuur veel ruimte krijgen. We zijn er bijna, maar om dit écht mogelijk te maken, hebben we jouw hulp nodig! 

Tussen oktober en december 2022 reis je door verschillende culturen en via intense verhalen door verschillende werkelijkheden. Er zijn concerten van gerenommeerde ensembles zoals Ragazze Quartet en Modelo62. Er zijn concerten van aanstormende internationale talenten, zoals Schotse componiste Genevieve Murphy en Poolse componist Jerzy Bielski. En er zijn concerten van Limburgse componisten en ensembles, zoals Germaine Sijstermans en Blazersensemble Zuiderwind. 

Met jouw bijdrage help je ons om dit programma te realiseren. Jouw gift zorgt ervoor dat makers van nieuwe muziek na twee jaar stilstand weer gehóórd kunnen worden, op een podium dat hen daar eerlijk voor kan betalen, op een gloednieuwe locatie ín Maastricht, die op de kaart mag worden gezet! 

Ruimte voor makers

“Onbekend, weldra bemind”: dat is waar Intro zich al jarenlang voor inzet. Sinds de oprichting, in 1984, biedt Intro ruimte aan makers van muziek. Wij ondersteunen makers in hun artistiek-inhoudelijke onderzoek, coachen hen in hun leervragen, faciliteren ze waar mogelijk in hun (im)materiële behoeftes, en helpen ze bij het genereren van een inkomstenstroom en het bereiken van publiek. 

Muziekhuis aan de Maas
Sinds 2021 huist Intro in Situ in AINSI. In dit prachtige industriële pand aan de voet van de St Pietersberg werd bijna honderd jaar lang cement verpakt en verscheept. Nu is het open voor publiek om te midden van achtenveertig groene kamerplanten, naast een gezellige bar en met uitzicht op de Maas, te genieten van nieuwe muziek. Help jij ons om de lancering van ons podium voor avontuur en experiment een groot succes te maken?

Doe mee en maak deze geweldige concertserie mogelijk! We hopen je gauw te mogen begroeten in ons muziekhuis aan de Maas. De reis begint daar!

Programma:

8 oktober - Modelo62
14 oktober - Jerzy Bielski
15 oktober - Michel Marang
21 oktober - Germaine Sijstermans
22 oktober - BLIK
28 oktober - Toonzetters
29 oktober - Project Wildeman
4 november - Jaipur Junction
6 november - CoMA en Modelo62
11 november - Greener Grass
12 november - Sara Leemans
18 november - Genevieve Murphy
19 november - Blazersensemble Zuiderwind
20 november - Andrea Voets
26 november - Bart van Dongen - Angel City
2 december - TEMKO
9 december - Sc'oof
10 december - Sc'oof
17 december - Ragazze Quartet

€ 40 Doneren Aanrader Actie tegenprestatie: Concert & kleine wijnproeverij - Enkel in de laatste week van deze campagne beschikbaar! Je krijgt een kaartje voor een concert naar keuze én voorafgaand daaraan serveren we je een prachtige proeverij van drie van onze bijzondere natuurwijnen! 10 donateurs € 65 Doneren Twee kaartjes naar keuze - Je krijgt twee gastenlijstplekken voor een concert naar keuze of 1 gastenlijstplek voor twee concerten naar keuze* en een kop koffie of thee. *je hebt vrije keuze uit de 20 concerten, zolang er tickets beschikbaar zijn. Gastenlijstplekken worden verdeeld op volgorde van wanneer de donaties binnenkomen, dus wees er snel bij! 12 donateurs € 15 Doneren Eeuwige dank - Jij draagt bij aan een nieuw geluid. Heel erg bedankt! 17 donateurs € 30 Doneren Een kaartje naar keuze - Je krijgt een gastenlijstplek voor een concert naar keuze.* *je hebt vrije keuze uit de 20 concerten, zolang er tickets beschikbaar zijn. Gastenlijstplekken worden verdeeld op volgorde van wanneer de donaties binnenkomen, dus wees er snel bij! 12 donateurs € 125 Doneren Woon de soundcheck bij en eet samen met de artiesten! - Woon de soundcheck bij vooraf aan een concert naar keuze* en eet met ons in het café, tegelijk met de artiesten. Je ontvangt uiteraard twee gastenlijstplekken voor dat concert! *je hebt vrije keuze uit de 20 concerten, zolang er tickets beschikbaar zijn. Gastenlijstplekken worden verdeeld op volgorde van wanneer de donaties binnenkomen, dus wees er snel bij! € 250 Doneren Voor de superfan: 10 concerten - Je krijgt een gastenlijst plek voor tien concerten naar keuze, of twee gastenlijstplekken voor vijf concerten naar keuze* EN naamsvermelding in de programmaboekjes van oktober, november en december 2022. *je hebt vrije keuze uit de 20 concerten, zolang er tickets beschikbaar zijn. Gastenlijstplekken worden verdeeld op volgorde van wanneer de donaties binnenkomen. Als je niet al je concerten kunt zien in het najaar, blijft je tegoed geldig voor concerten in 2023. 4 donateurs € 500 Doneren Biercollege - Kom samen met je vrienden of familie naar Intro voor een heus biercollege van de biersommelier van Gulpener. Je leert over bier, maar je proeft ze natuurlijk ook. Uiteraard wonen jullie daarna een concert naar keuze* bij! Geschikt voor 20 personen. * afhankelijk van de beschikbaarheid van de sommelier en tickets: datum in overleg. Niet meer beschikbaar € 1.500 Doneren Een wijnproeverij voor je team - Je krijgt een privé wijnproeverij voor je team of voor je relaties en aansluitend bezoek je een concert, voor maximaal 20 personen. Niet meer beschikbaar
Bekijk alle

Nog 6 dagen!

28-09-2022 | 10:53 Lieve donateurs,  Wat een sprint trekken we! Daar zijn we jullie allemaal erg dankbaar voor, dankzij jullie staan we nu al op 63%! Maar we gaan natuurlijk door naar de 100%, alleen dan kan de concertreeks gerealiseerd worden! Om nog nét iets langer de mogelijkheid te bieden om te doneren, hebben we de campagne met een weekend verlengd, doneren en delen kan uiterlijk tot en met maandag 3 oktober om 23:59!  Voormalig artistiek en componist directeur Bart van Dongen, laat in bovenstaand filmpje zien, op geheel intro in situ wijze waarom deze concertreeks en intro in situ zo belangrijk zijn. En dat is niet alleen vanwege wat we doen voor muziek en de makers… kijk je mee? Spread the wordMet nog 6 dagen op de teller,  willen we je vragen om deze campagne te delen met je vrienden, familie, kennissen. Dat kan bijvoorbeeld via Whatsapp. Lieve groet!Tom Swart & Team Intro in Situ
Lees meer